Wat een routeplanner: Map24

Let op: Dit bericht is 19 jaar oud. Houd dat in gedachten bij het lezen...

Telkens als ik een route wilde plannen surfte ik naar anwb.nl om daar door te klikken naar de routeplanner. Inzoomen gaat in (grote) stappen, het stukje opzij schuiven van het gebied dat je ziet duurt seconden, maar och, het werkt.

En toen was Douwe daar met een goede tip: Map24. Wow, wat een verschil. Je kan je kaart full-screen bekijken, dus er valt een groot gedeelte te zien. Verder kan je traploos zoomen en wordt de omgeving alvast op de achtergrond geladen zodat het beschikbaar is nog voordat je beslist dat je het wil zien. Nog een leuke functie: door wat punten aan te klikken kan de totale afstand van een route worden bepaald. Leuk als je bijvoorbeeld wilt kijken hoe ver je rondje hardlopen is.

Maar er is nog meer. Ze hebben ook wat (gratis) functies waardoor je mensen met 1 druk op de knop kan laten zien waar je woont, of waarmee je op je site of in je mail een formuliertje kan laten zien waar iemand zijn eigen adres in invult. Een ogenblik later verschijnt gelijk de routebeschrijving! Hoeven ze zelf niet naar een routeplanner te surfen en je adres daar in te vullen (met alle mogelijke spellingsfouten).

Ik zou zeggen, kijk zelf maar eens! Zie hier: Map24

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *